Friday, January 14, 2011

1st try...

ni r 1st time aku nk me blogging sume..padahal bnda ni dh lame dh jd trend..haish..aku pun serabut tgok berlambak2 blog ni wujud..tp aku rase xda salah gak kot aku ikut trnd mase kini kn..bkn pe la..ngn aku mem bloging ni..mana r taw pat meluaskn pikiran aku n xda r mase aku membazir ngn bnda2 merepek kt luar sane tu..
kurang2...leh gak aku kuarkn buah pkrn aku ni..haish..mcm2 r..hope pasni rajin2 la aku meng update blog aku ni kn...haha

                                               
                                                EMMA WATSON
ni la bakal bini aku..jgn jeles rr..(kuat toi berangan aku ni).actually aku memg minat giler minah omputih ni..memg super awesome n super cute..hehe..n name dye pun dh nk same ngn ex aku dulu..haha

2 comments:

  1. haha..saje2 jek..bosan r..merepek r pulak pasni aku..

    ReplyDelete